Coachtraject “Doen waar je gelukkig van wordt.”

We van start gegaan met het online coach-traject ‘Doen waar je gelukkig van wordt!’ Het is supergaaf geworden en we zijn er enorm trots op. In dit stuk leg ik je alvast uit hoe het in z’n werk gaat en hoe jij het meeste uit dit programma kunt halen.

Waarom dit programma?

Allereerst nog even de reden waarom ik dit programma heb ontwikkeld. Ik vind namelijk dat er nog steeds te weinig aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en ondernemers en nog veel te weinig wordt ingezet als bedrijfsontwikkeling van veel organisaties en bedrijven. En dat is een gemiste kans. Ik ga je graag op een laagdrempelige manier coachen, zodat je:

  • Aan het einde van dit programma voor je zelf kunt bepalen of hetgeen je doet ook bijdraagt aan jouw persoonlijke doel en aan de organisatie als je het geleerde inderdaad gaat toepassen óf
  • Als je echt gaat doen waar je gelukkig van wordt en daarvan het resultaat gaat merken!

Elke week een les, en opdrachten:

De eerste 12 weken ontvang je elke week een melding in jouw mailbox dat er weer een les klaarstaat. In die les staat wat je gaat leren, de instructies voor de oefeningen en de oefeningen zelf. De les kun je op je eigen moment bekijken en uitvoeren. De informatie blijft een jaar beschikbaar.

Coachgesprekken:

Speciaal voor dit programma hebben we 3 coachgesprekken die je naar eigen behoefte kunt inplannen. Daarnaast is het de bedoeling dat je elke week de opdrachten van dit programma inlevert waar ik feedback op zal geven, zodat we van elkaar kunnen leren, er vragen gesteld kunnen worden en je inzichten opdoet waar je mee verder kunt.

Na 12 weken:

Na de 12 weken ga je zelf aan de slag. Daarbij zullen we je blijven monitoren en blijven voorzien van feedback. Uiteindelijk zal je merken dat de herhaling van oefeningen een blijvende verandering oplevert waardoor je echt kan zeggen: “Ik doe waar ik gelukkig van word!’

Wie is Suzanne?

Voor wie mij nog niet kent: ik ben coach en opsteller bij familie- en organisatieopstellingen en ik help particulieren en ondernemers om in hun kracht te staan bij hun eigen doel. Dit doe ik zowel via de online sessies als bij opleidingen die we op locatie doen. Voor wat betreft coaching heb ik inmiddels vele mensen geholpen bij het verkrijgen van hun inzicht en het vermogen om vanuit hun eigen kracht door te gaan. Het leven veranderd en wat je wilde toen je jong was hoeft niet hetzelfde te zijn in de huidige situatie. Dat is voor personen maar zeker ook voor organisaties het geval. Ik help vaak organisaties bij het heruitvinden van de behoeftes en het implementeren hiervan.  Ik laat je graag zien hoe!

Dan als allerlaatste: ken jij nog andere ondernemers, HR-managers, change managers of personen die meer over dit programma zouden moeten weten? Deel met hen deze link.  Ze kunnen ook meedoen! Dank je wel alvast.

Rest me je niets anders dan je een hele toffe periode toe te wensen. Laten we er met elkaar een succes van maken. Ik zie ernaar uit je te verwelkomen! Schrijf je hier in.

Groetjes, Suzanne

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt geen spam. Het e-mail-veld is verplicht, de rest optioneel. Wie weet tot ziens!