Ervaren & Leren

Wil jij het beste uit jezelf én uit de ander halen?

Wil je je graag verdiepen in dit vakgebied of op persoonlijk vlak? Wil je graag een andere richting op slaan maar weet niet precies hoe? Sta dan niet stil maar kom in beweging. Met een opleiding bij Nusa Services leer je weer nieuwe inzichten waarmee je verder komt. Tijdens al onze opleidingen wordt gebruik gemaakt van film, beeld, muziek en heel veel praktische oefeningen zodat alle zintuigen gestimuleerd worden. De beste manier van leren. Ook zijn alle opleidingen volgens de D.A.T.O-methode waardoor jouw ontwikkelproces geborgd wordt. Kwaliteit en blijvende verandering vinden we belangrijk! Een bijkomend voordeel, een werkgever is vaak bereid om de kosten van jouw opleiding vergoeden, dus maak hier vooral gebruik van!

Transformatiespel
Transformatiespel – Halve dag
€85,00 excl BTW Stel jouw doelen scherp in twee dagen
Stel jouw doelen scherp in twee dagen
€550,00 excl BTW Opleiding doen waar je gelukkig van wordt
ONLINE COACHTRAJECT: DOEN WAAR JE GELUKKIG VAN WORDT
€1.495,00 excl BTW Workshop Systemisch werk
Systemisch Werk in drie dagen
€1.195,00 excl BTW Workshop Coachend Communiceren
Coachend communiceren – Vragen en luisteren met effect –
€125,00 excl BTW Workshop NLP
NLP in drie dagen
€1.195,00 excl BTW

DATO tijdens de workshops

Doen

Deelnemen aan een workshop of opleiding is de manier om actief én gezamenlijk te werken aan de onderwerpen die behandeld worden. Tijdens de bijeenkomsten zal je veel oefeningen doen. Daarbij vinden we samenwerken en van elkaar leren erg belangrijk. Er is tijd voor creativiteit en lachen want we vinden het belangrijk dat het ook leuk is!

Analyseren

Opstellingen zijn bij uitstek geschikt om een te analyseren waar sommige dingen vandaan komen.
Ze brengen iets wezenlijks over het systeem aan het licht, vrij van mening en oordeel. Deze methode heeft ons veel nieuwe inzichten opgeleverd. Het geeft je de mogelijkheid om op een andere manier keuzes te maken en je te helpen met jouw persoonlijke groei.

Opstellingen kunnen vanuit elk systeem gedaan worden bijvoorbeeld met: teams, sport, jouw buurt, jouw klas. De meest voorkomende zijn familieopstellingen en organisatieopstellingen. Kom je het een keer bij ons ervaren?

Testen

Workshops zijn een mooie manier om kennis te maken met de materie zonder dat de investering in tijd en geld té groot is. Een ontdekkingstocht die jou op weg helpt als coach, begeleider, opleider en levensgenieter.

Of het nou digitaal of klassikaal is, we eindigen de workshop met een certificaat van deelname (behalve voor de workshop ‘In het kort’) en je krijgt de lesstof digitaal aangeleverd.

Omslag

Niets is zo vervelend als die trainingen en workshops die je na een maand al niet meer weet toe te passen. Wij vinden het zeer belangrijk dat hetgeen je geleerd hebt een way-of-live wordt. Een nieuwe attitude. Niet iets waar je bij na moet denken maar waar je bewust bekwaam in bent geworden.  Ook daar blijf je mee aan de slag gaan. In de vorm van verdieping of van ‘onderhoud’.  Blijven leren, doen waar je gelukkig van wordt.

Anderen gingen je voor, en dit is wat ze zeggen:

Hoe heb je het contact met Nusa Services ervaren?

Prettig, snelle levering van de link naar de online omgeving.

Hoe heb je het contact met Suzanne van der Horst ervaren?

Uiterst prettig, maar dat ben ik van haar gewend.

Hoe heb je de workshop ervaren en wat heeft het je gebracht?

Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten en ben er geheel blanco ingegaan en was zeer verrast. Zelf ben ik aan het onderzoeken welke richting ik precies in wil gaan met mijn werk, vandaar ik ook diverse trainingen volg en wil volgen.Deze training duurt 1,5 uur maar brengt voor de rest van je leven inzicht mee, en stof tot nadenken. Ik denk zeker voor mensen die werken “met mensen” is de training de moeite waard. Maar ook voor jezelf in je privé situatie kan de training heel verhelderend werken daar ben ik van overtuigd. En dat zullen de andere trainingen ook zeer zeker zijn.

Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en waarom?

Ik zou de training zeker bij andere mensen aanbevelen. Omdat ik denk dat mensen in mijn werkomgeving daar zeker wat aan kunnen hebben.

Altijd fijn 😊

Hoe heb je de begeleiding van Suzanne , Eline en Yvonne ervaren?

Fijne eerste oefening, de “toon” was meteen gezet en het zorgde meteen ook voor groepsverbinding (voor mij dan in ieder geval 😉). Schot in de roos vond ik het!Alle 3 fijne mensen om naar te luisteren, hoog inlevingsvermogen, fijn dat er tips gedeeld werden, leuk ook dat er 3 begeleiders waren. (6 ogen/oren zien/horen, 3 harten voelen meer dan 1 😊), er werden goede vragen gesteld, fijn ook dat jullie een sfeer/podium hadden gecreëerd in een relatief korte tijd waar mensen zich hebben kunnen uiten (degenen die wilden uiteraard).

Hoe heb je de workshop ervaren en wat heeft het je gebracht?

Hartstikke leuk! Het heeft me weer enthousiast gemaakt over systemisch werk, 2 leuke tips (docu en boek) en ik merkte dat er nog best wat emoties in m’n lijf opgeslagen zitten. Dit werd weer merkbaar voor mij tijdens de voorstelronde. Ook leerzaam om andere mensen te horen over hun ervaringen.  Al met al leuk en interessant om weer met dit onderwerp bezig te zijn.

Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en waarom?

Zeker! Waarom? Prettige begeleiding, leerzaam, tijd voor jezelf en omdat ik het NUSA gun! Ga lekker door dames met jullie mooie trio! Op naar de volgende succesvolle sessie !

Hoe heb je het contact met Suzanne van der Horst ervaren?

Goed, duidelijk, rustig en vanuit verbinding.

Hoe heb je de begeleiding van Suzanne, Eline en Yvonne ervaren?

Goed. Goede bewaking van ‘de agenda’, waardevolle oefeningen waarbij de vragen n.a.v. wat iemand deelde extra inzicht gevend waren. 

Hoe heb je de workshop ervaren en wat heeft het je gebracht?

De workshop was interactief. Zowel eigen ervaringen als reacties van anderen gaven inzicht. Er werden goede vragen aan de deelnemers gesteld n.a.v. de reacties waardoor er ook ruimte voor ervaringen (veiligheid, goed omgaan met wat wordt gezegd, wat e.e.a. teweeg bracht) en daarmee ook extra verdieping was. De oefeningen maken meteen duidelijk wat de kracht en waarde van systemisch werk is. 

Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en waarom?

Ik zou hem aanbevelen aan mensen die geïnteresseerd zijn in systemisch werk, enige zelfreflectie gewend zijn en ook actief mee willen doen/iets aan willen gaan. 

Hoe heb je het contact met Nusa Services ervaren?

Positief en professioneel

Hoe heb je het contact met Suzanne van der Horst ervaren?

Zeer positief en collegiaal

Hoe heb je de begeleiding van Suzanne, Eline en Yvonne ervaren?

Professioneel, digitaal nog even aftastend naar afstemming

Hoe heb je de workshop ervaren en wat heeft het je gebracht?

  • Ervaren: bereidheid deelnemers in opstelling te stappen, ook met weinig voorinformatie
  • Ervaren: voorstelrondje naar verhouding lang, digitaal instrument vraagt onevenredig veel ‘gehannes’, waardoor we in tijdnood kwamen
  • Gebracht: inzichten hoe systemisch werken zich manifesteert in de harde kant van organisaties en daarmee de zachte kant beïnvloedt

Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en waarom?

Ik denk dat ik de live-versie zou aanbevelen; ik voel jullie ervaring en zie de aanpak van het werk, dat geeft vertrouwen.

Hoe heb je het contact met Nusa Services ervaren?

Helemaal goed, spontaan en dames weten waar ze het over hebben.

Hoe heb je de workshop ervaren en wat heeft het je gebracht?

Was leuke kennismaking met Nusa. Kon zo instappen met achter grond ervaring van opstellingen begeleiden en doen. En was ook toegankelijk voor mensen die er nog niet veel over weten. Laagdrempelig dus en kort en bondig uitgelegd.

Zou je de online workshop in het kort – Invloed van systemen op het werk, aanbevelen bij anderen en waarom?

Dat zit er voor mij een beetje tussen in. Voor mensen die nog niks weten prima kennismaking of echt meer een introductie. Voor mensen die al verder zijn leuke manier om thema in te brengen. Dan is facility door  3 trainers wel veel misschien. En jullie hadden prima een eigen rol.

Hoe heb je de workshop ervaren en wat heeft het je gebracht?

De workshop heb ik als professioneel, plezierig, duidelijk en hartelijk ervaren. Verder heeft het mij persoonlijk bevestiging gebracht.

Zou je de workshop aanbevelen bij anderen en waarom?

Ja, ik heb de workshop al aanbevolen bij anderen. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met het systemisch werk. En dan gegeven door enthousiaste, bevlogen en kundige vrouwen!