ONLINE COACHTRAJECT: DOEN WAAR JE GELUKKIG VAN WORDT

Opleiding doen waar je gelukkig van wordt

Programma In het kort

Tijdens het online coachtraject leer je om geluk op een andere manier te ervaren en beleven. Niet enkel leer je om te identificeren wat geluk voor jou is, we gaan ook in op persoonlijke ontwikkeling om deze beleving blijvend te maken. Omdat we het belangrijk vinden dat je zelf de controle hebt over jouw beleving van geluk gaan we gedetailleerd in op doel, waarden en de huidige hindernissen. Uiteindelijk bepaal jij jouw blijvende succes maar Nusa zal je professioneel begeleiden tijdens jouw proces .

 

De volgende blokken komen aan bod:

Kennis maken met geluk

Je leert geluk te bekijken vanuit verschillende invalshoeken en daarbij na te gaan hoe dit voor jou van toepassing is. Alhoewel de mate van geluk en beleving ervan voor eenieder anders is, ga je zien dat er overeenkomsten zijn. Door overeenkomsten te vergelijken met jouw beleving zal het toepassen van geluk een bewust onderdeel van jouw keuzes zijn.

Waarden en doelstellingen

Het bepalen van jouw waarden helpt je om richting en sturing te geven aan jouw leven. De vraag ’waar gaat het nou echt om’ zal meerdere keren aan bod komen.  Het stellen van doelen helpt je om jouw persoonlijke ontwikkeling blijvend effect te geven. Nauwkeurig en persoonsgebonden ga je de haalbare doelen opstellen en uitwerken. Beleven van succes is hierbij een randvoorwaarden.

Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens dit programma leer je hoe jij het beste uit jezelf kan halen. Zo besteden we aandacht aan jouw gezin, de systemen waar je een onderdeel van bent en ontdek je op welke plek jij je het prettigst voelt. Persoonlijke groei en zelf ervaren vinden we een belangrijk onderdeel bij het ontwikkelen naar het vinden van jouw geluk.


Voor wie geschikt

Voor iedereen die eraan denkt van functie of baan te wisselen, die een prettigere relatie wenst met zijn/haar partner, ouders of kinderen. Voor eenieder die uit balans is geraakt door langdurige ziekte of verlies. Voor iedereen die van geluk een werkwoord wilt maken.


Vooropleiding

Er zijn geen eisen aan de vooropleiding.

Het opleidingsniveau is HBO. Mocht je twijfels hebben of jouw vooropleiding geschikt is, neem dan contact met ons op.

Doe je mee?

Jouw aankoop kan je doen op onze online leeromgeving. Na de aankoop start je direct!

Prijs

995,00 incl BTW

Ja, ik doe mee!

Online coach traject doen waar je gelukkig van wordt

Tijdens dit traject: doen waar je gelukkig van wordt leer je alle aspecten die er nodig zijn om in controle te zijn over jouw geluk.  We hebben hiervoor gekozen voor een gedegen aanpak.


Blended learning

Bij Nusa geloven we dat je het beste leert met ‘blended learning’, waarbij online leren, de persoonlijke coach sessies en de feedback op de vele opdrachten elkaar versterken.

Ervaren coaches

De ervaren coaches zijn NLP-master gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met trainen, coachen en begeleiden van mensen. De coaches zullen jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens het gehele traject begeleiden. Dat doen ze tijdens het geven van feedback op de gemaakte opdrachten en bij het monitoren op afstand van de ontwikkelen die je doormaakt. Je krijgt zes een-op-een coach gesprekken met een van de coaches waarbij jouw persoonlijk vraagstukken behandeld worden.

Online leeromgeving

Je werkt met de rijke online leeromgeving die je ondersteunt in het leerproces. Na de opleiding ontvang je al het online materiaal ter verdieping en naslagwerk.

Veiligheid

Ieders veiligheid en gezondheid staat voorop. We zullen de coach sessies virtueel aanbieden.

Na afloop van de opleiding heb je;

  • de juiste vaardigheden om verbinding te maken met je jezelf en jouw omgeving
  • inzicht in jouw behoeften en weet naar de behoefte te luisteren
  • kennis om zelfstandig de vaardigheden in te zetten zodat deze online opleiding een blijvend resultaat heeft

Praktische informatie:

Wat krijg je van ons?

Inloggegevens tot onze online leeromgeving
Zes coach sessie van een uur om jouw persoonlijke proces te ondersteunen.
Korting op aanvullende coach sessies mocht je daar behoefte aan hebben. Voor €70,- per coach sessie in plaats van de gebruikelijke prijs van €110,- .


Wat vragen we van jou?

Investering in Motivatie

We verwachten dat je gemotiveerd de gehele opleiding zult afronden. De eerste drie maanden hebben een intensief proces waar feedback op wekelijkse basis gegeven kan worden. Daarna volgt een periode van nog eens drie maanden waarbij je zelfstandig aan de slag gaat. Motivatie en discipline zijn hierbij ‘key’ als het gaat om het halen van blijvend resultaat.

Investering in Tijd

De opleiding omvat 12 online lessen.
Voor de online lessen houden we rekening met 4 uur per les, dus plan dit goed in.
Alle stof die tijdens de lessen behandeld wordt verdient tijd om te laten bezinken voor een optimaal resultaat. Het is dus geenszins de bedoeling om deze lessen kort na elkaar te doen.

Financiële investering

Kosten voor dit programma zijn €995,-, – incl. btw.

In veel gevallen is vergoeding van dit programma mogelijk. Kijk daarvoor ook hier.

Incompany

Aangezien het voor elke organisatie interessant is om medewerkers op de juiste functie te hebben is dit programma uitermate geschikt om medewerkers aan te bieden. Het in groepsverband ontwikkelen en samenwerken biedt een extra dimensie waardoor leren nog meer diepgang krijgt. Daarom biedt Nusa Services dit programma ook Incompany aan, mogelijk met maatwerk voor jouw organisatie.