Opleiding Familieopstellingen 2020 – 2021

Opleiding familieopstelling

Het Programma In het kort

Tijdens de opleiding familieopstellingen leer je om een volwaardig begeleider te worden bij verschillende opstellingsvormen. Niet enkel leer je alle facetten van systemisch werk en familieopstellingen, we gaan ook in op de persoonlijke ontwikkeling van jou als begeleider. Omdat we het belangrijk vinden dat je jouw product kunt ‘verkopen’ aan jouw cliënten, werkgever en/of collega’s, besteden we hier ook tijd aan.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Introductie systemisch werk

De introductiebijeenkomst is een tweedaagse sessie inclusief overnachting. We gaan in op de grondslagen en principes van het systemisch werk en we ontdekken jouw persoonlijke doel om opsteller te worden voor familieopstellingen.

Familieopstellingen

Je leert de verschillende dimensies van familieopstellingen te herkennen en te gebruiken. We gaan in op dynamieken en verstrikkingen die in families plaatsvinden en zo ga je de verschillende thema’s herkennen.

Jij als begeleider

Tijdens deze opleiding leer je hoe jij de beste begeleider uit jezelf kunt halen. Zo besteden we aandacht aan jouw neutraliteit en het stellen van de juiste vragen. Persoonlijke groei en zelf opstellingen ervaren vinden we een belangrijk onderdeel bij de ontwikkeling naar het begeleiden van opstellingen.

Voor wie geschikt

Voor iedereen die de systemische tools zou willen gebruiken bij coaching, begeleiding en/of training van individuen en groepen.

Vooropleiding

Er zijn geen eisen aan de vooropleiding. Het opleidingsniveau is HBO. Mocht je twijfels hebben of jouw vooropleiding geschikt is, neem dan contact met ons op.

Datums praktijkdagen

24 en 25 september, 29 oktober, 19 november, 10 december, 21 januari, 11 februari en 4 maart.

prijs

2.995,00 excl BTW