Stel jouw doelen scherp in twee dagen

Stel jouw doelen scherp in twee dagen

Weet je wat zo lastig is aan het stellen van doelen? Dat je ze ook wil laten uitkomen. Dan helpt het dat je gestelde doelen scherp zijn. Toch is dat vaak niet het geval. Mensen laten hun doelen afhangen van anderen of blijven hun doelen veranderen. Organisaties kunnen niet kiezen, hebben teveel doelen of doelen die tegenstrijdig zijn. Hierdoor blijven doelen vaag en verlies je uit het oog wat je écht moet doen. Daarbij zijn er heel veel hobbels op je weg die je kunnen tegenhouden. Dan is het des te belangrijker dat je je doelen scherp stelt en dat voor iedereen duidelijk is wat het doel is. Alleen dan verbeter je je prestaties.

Jouw toekomstplan

Om niet te blijven hangen in vage verlangens, moet je ervoor zorgen dat je wensen ook uitgevoerd kunnen worden. Met scherpe doelen lukt dat. Het is de routekaart om van A naar B(eter) te komen. Zonder duidelijke doelen ga je zwalken.

Ons tweedaagse programma helpt je met het stellen en bereiken van je doelen. Als individu, als team en als organisatie. Op de korte en lange termijn. Het zorgt voor een duidelijke richting, groei naar resultaten en het vergroot je (werk)geluk. Daarvoor hebben wij diverse bewezen trainingsvormen en methodieken. We helpen je het juiste gesprek te voeren en leveren je handvatten om op voort te bouwen. Individueel en in teamverband.

Het is jouw concrete toekomstplan waarmee je écht aan de slag kunt. Het is jouw ‘Ik ga-verklaring’!

Prijs

395,00 incl BTW

Ja, ik doe mee!

Stel jouw doelen scherp in twee dagen

Je gaat ontdekken hoe goed de D.A.T.O.-methode voor je zal werken. We gaan namelijk met harde én met zachte methodes aan de slag.  Het is bedenken, ervaren en bewaren!

Aan het einde van deze tweedaagse heb je een uitgestippeld plan én tools die jou helpen de doelen werkelijk te behalen.

Voor wie geschikt:

Voor iedereen die ervan baalt dat zijn/ haar doelen niet bereikt zijn.

Praktische informatie

Wat krijg je van ons?

  • Gezonde lunches, onbeperkt gebruik van koffie, thee en fruitwater en streekproducten als snacks.
  • Uitleg over en beschikbaarheid van de verschillende tools die we gaan gebruiken.
  • Veel praktijkopdrachten om te ontrafelen, analyseren, testen en toe te passen.
  • Ondersteuning van NLP Master gecertificeerde trainers. Zij hebben jarenlange ervaring met trainen, coachen en begeleiden.

De workshop omvat 2 dagen. We beginnen om 10.00 uur en stoppen om 17.00 uur. Per dag is er een uur lunchpauze ingepland waarin we gezamenlijk lunchen en je even een rondje kunt lopen als je dat wenst.

Kosten

De kosten voor deze workshop zijn € 395,- (incl. BTW).

Locatie

De workshop is op de prachtige locatie van Landgoed Bleijendijk in Vught.

In-house

Elke organisatie en elk team bepaald aan het begin van het jaar opnieuw wat de doelen voor het jaar zullen zijn. En ook voor teams en organisaties telt, het is een flinke klus om de doelen te halen.  Daarom denken we dat deze tweedaagse uitermate geschikt is om in-house aan te bieden. Met elkaar onderzoeken we hoe de doelstellingen goed zijn voor de organisatie, het team én voor alle collega’s die ervoor gaan zorgen dat de doelen behaald gaan worden!  Wil je hier meer over weten? Stuur dan een mail naar hello@nusaservices.nl.