Systemisch Werk in drie dagen

Workshop Systemisch werk

Heb je al eens kennis gemaakt met een familie- of een organisatieopstelling en zou je er wel meer over willen weten? Dan ben je aan het goede adres!

We hebben drie prachtige dagen ontwikkeld waarin we gaan uitleggen én ervaren wat de grondslagen en principes van het systemisch werk zijn en wat ze betekenen. Je gaat zelf ervaren wat een opstelling voor je kan doen. Je gaat tijdens deze dagen jouw eigen thema’s ontdekken en met de vele opstellingen die we gaan doen, kan je daar ook daadwerkelijk mee aan de slag.

Prijs

1.195,00 incl BTW

Ja, ik doe mee!

Workshop Systemisch Werk

Een mooie combinatie van theorie maar vooral ook veel praktijkoefeningen.

Aan het einde van deze driedaagse workshop heb je niet alleen meer kennis en handvatten in handen maar ook meer inzicht in jouw eigen thema’s en patronen.

Ervaren trainers

De ervaren trainers zijn niet alleen specialisten in systemisch werk, ook binnen andere gebieden hebben ze jarenlange ervaring met trainen, coachen en begeleiden. De trainers zullen jouw persoonlijke ontwikkeling tijdens het gehele traject begeleiden. Dat doen ze als mentor bij de bijeenkomst dagen en als coach. Je krijgt een een-op-een coach gesprek met een van de trainers waarbij jouw persoonlijk vraagstukken behandeld worden.

Veiligheid

Ieders veiligheid en gezondheid staat voorop. We zullen tijdens de bijeenkomst dagen de veiligheidsmaatregelen volgens het RIVM in acht nemen. Blijkt dit niet mogelijk te zijn, zullen we de bijeenkomst dagen virtueel aanbieden.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Voor iedereen die kennis wil maken met systemisch werk. Ervaring met systemisch werk is niet nodig.

Praktische informatie

Wat krijg je van ons?

Je krijgt de theorie digitaal en de praktijkdagen bol staat van de opstellingen.

Lunch, koffie/thee, snack
Deze workshop is inclusief service zoals gezonde lunches,
onbeperkt gebruik van koffie, thee en fruitwater en streekproducten.

Coach sessie
Je krijg een coach sessie van een uur om jouw persoonlijke proces te ondersteunen.

Korting bij een open opstelling
Tevens krijg je, een korting als representant tijdens opstellingsdagen. Deze dagen mag je als representant bijwonen voor €10,- in plaats van de gebruikelijke prijs van €15,- .

Materiaal tafelopstelling
Ook ontvang je van Nusa Services materiaal die je nodig hebt voor de tafelopstellingen. We gaan deze tijdens de workshop gebruiken. Daarnaast zullen we regelmatig tips geven over aanvullende materialen, die wij gebruiken tijdens onze tafelopstellingen. We weten bijna zeker dat je dit na de workshop nog regelmatig gaat gebruiken.

Wat vragen we van jou?

Investering in Motivatie
We verwachten dat je je durft open te stellen voor deze dagen. We verwachten dat je op tijd aanwezig bent zodat we lekker snel aan de gang kunnen samen.

Investering in Tijd
De workshop omvat 3 dagen. We beginnen om 10.00 uur, we stoppen om 17.00 uur. Per dag is er een uur lunchpauze ingepland waarin we gezamenlijk lunchen en je even een rondje kunt lopen als je dat wenst.

Financiële investering
De kosten voor deze workshop zijn €1.195,-. Bedrag is excl. btw.

Aan het einde van de drie dagen zullen we een feestelijke uitreiking van het certificaat hebben.

Locatie
De workshop is op de prachtige locatie van Landgoed Bleijendijk in Vught (Noord-Brabant)

Eerst kennismaken?

Kom naar onze opstellingsavonden om de sfeer te proeven.
Als je al zeker bent van het volgen van een workshop dan kun je je vanzelfsprekend ook direct inschrijven.