Online coachtraject: Doen waar je gelukkig van wordt!

Op 14 mei 2020 zijn we van start gegaan met het online coachtraject ‘Doen waar je gelukkig van wordt!’
Het is een mooi programma geworden en we zijn er enorm trots op. In dit stuk leg ik je alvast uit hoe het in z’n werk gaat en hoe jij het meeste uit dit programma kunt halen.

Waarom dit programma?

Allereerst nog even de reden waarom ik dit programma heb ontwikkeld. Ik vind namelijk dat er nog steeds te weinig aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling van medewerkers en ondernemers en nog veel te weinig wordt ingezet als bedrijfsontwikkeling van veel organisaties en bedrijven. En dat is een gemiste kans. Ik ga je graag op een laagdrempelige manier coachen, zodat je:

 • Aan het einde van dit programma voor je zelf kunt bepalen of je inderdaad doet waar je gelukkig van wordt
 • Als je echt gaat doen waar je gelukkig van wordt en daarvan het resultaat gaat merken!

Elke week een les, en opdrachten:

De eerste 12 weken ontvang je elke week een melding in jouw mailbox dat er weer een les klaarstaat. In die les staat wat je gaat leren, de instructies voor de oefeningen en de oefeningen zelf. De les kun je op je eigen moment bekijken en uitvoeren. De informatie blijft een jaar beschikbaar.

Coachgesprekken:

Speciaal voor dit programma hebben we 6 coachgesprekken die je naar eigen behoefte kunt inplannen. Daarnaast is het de bedoeling dat je elke week de opdrachten van dit programma inlevert waar ik feedback op zal geven, zodat we van elkaar kunnen leren, er vragen gesteld kunnen worden en je inzichten opdoet waar je mee verder kunt.

Na 12 weken:

Na de 12 weken ga je zelf aan de slag. Daarbij zullen we je blijven monitoren en blijven voorzien van feedback. Uiteindelijk zal je merken dat de herhaling van oefeningen een blijvende verandering oplevert waardoor je echt kan zeggen: “Ik doe waar ik gelukkig van word!’

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

feb 14 2021

Tijd

8:00 am - 6:00 pm

Kosten

€1.495,00

Locatie

Online
Categorie
Suzanne van der Horst

Organisator

Suzanne van der Horst
Telefoon
+31 (0)6 11 39 62 01
Email
hello@nusaservices.nl
Website
https://nusaservices.nl/over-ons/
Ga naar de online omgeving van Nusa Services

Laat een reactie achter