Speel het Transformatiespel met ons mee!

Spelenderwijs werken aan persoonlijke groei

Wil je verandering aanbrengen in je leven? Werken aan een nieuw doel op het gebied van werk, relatie, geld of conflicten? Maar schrikt coaching je wellicht (nog) af? Speel dan het Transformatiespel. Het is een laagdrempelige manier om te werken aan persoonlijke of groepstransformatie.

Het Transformatiespel is een verrassend speelse manier om jezelf en anderen beter te leren kennen. Laagdrempelig, maar daarom niet minder diepgaand. Het zorgt voor bewustwording en verandering; de ware transformatie.

Hoe werkt het?
Het spel begint met het opschrijven van een verlangen. Dit is jouw persoonlijk thema. Het kan gaan om een doel dat je wilt bereiken, een vraag die je hebt of een probleem dat je wilt oplossen. Naarmate het spel vordert, kom je er achter hoe je dat verlangen kunt realiseren. Je zet stappen op het spelbord dat jouw levenspad symboliseert. Speelkaarten, zogenaamde engelkaarten, geven je opdrachten, bieden hulp en geven richting. Ze verhelderen, moedigen aan en confronteren. Alles om jouw zelfkennis te vergroten en te helpen bij jouw persoonlijke groei.

Het resultaat?
Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces. Je doorloopt jouw levenspad en leert hoe je dit moet ‘spelen’. Dus ook hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen. Of het nu gaat om persoonlijke vragen of om het verbeteren van relaties, het spel geeft je een nieuwe kijk op jezelf. Het houdt je een spiegel voor en werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden. Het spel prikkelt de creativiteit en stimuleert het samen delen. Op een prettige manier dring je door tot de kern van wie je bent.

Doe jij mee?
Het Transformatiespel is in de winkel te koop, voorzien van beknopte spelregels. Onze getrainde begeleiders werken met uitgebreidere spelregels. Het intensiveert de beleving en verdiept de resultaten. We helpen jou met het helder formuleren van jouw levensvraag en het doorlopen van jouw levenspad op zoek naar antwoorden. Het is een diepgaande en intieme belevenis en samen zorgen we voor een sfeer van openheid en vertrouwen.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Urenschema

New Day

Datum

feb 06 2021

Tijd

9:00 am - 1:00 pm

Kosten

85,-

Meer informatie

Schrijf je hier in.

Locatie

Landgoed Bleijendijk
Bleijendijk 2, 5261 NL Vught
Suzanne van der Horst

Organisator

Suzanne van der Horst
Telefoon
+31 (0)6 11 39 62 01
Email
hello@nusaservices.nl
Website
https://nusaservices.nl/over-ons/

Andere trainers

Yvonne Van Kaathoven
Yvonne Van Kaathoven
Telefoon
073-610 1045
Email
yvonne@dailylean.nl
Website
https://dailylean.nl/
Schrijf je hier in.

Laat een reactie achter