STEL JOUW DOELEN SCHERP IN TWEE DAGEN

Weet je wat zo lastig is aan het stellen van doelen? Dat je ze ook wil laten uitkomen. Dan helpt het dat je gestelde doelen scherp zijn. Toch is dat vaak niet het geval. Mensen laten hun doelen afhangen van anderen of blijven hun doelen veranderen. Organisaties kunnen niet kiezen, hebben teveel doelen of doelen die tegenstrijdig zijn. Hierdoor blijven doelen vaag en verlies je uit het oog wat je écht moet doen. Daarbij zijn er heel veel hobbels op je weg die je kunnen tegenhouden. Dan is het des te belangrijker dat je je doelen scherp stelt en dat voor iedereen duidelijk is wat het doel is. Alleen dan verbeter je je prestaties.

JOUW TOEKOMSTPLAN

Om niet te blijven hangen in vage verlangens, moet je ervoor zorgen dat je wensen ook uitgevoerd kunnen worden. Met scherpe doelen lukt dat. Het is de routekaart om van A naar B(eter) te komen. Zonder duidelijke doelen ga je zwalken.

Ons tweedaagse programma helpt je met het stellen en bereiken van je doelen. Als individu, als team en als organisatie. Op de korte en lange termijn. Het zorgt voor een duidelijke richting, groei naar resultaten en het vergroot je (werk)geluk. Daarvoor hebben wij diverse bewezen trainingsvormen en methodieken. We helpen je het juiste gesprek te voeren en leveren je handvatten om op voort te bouwen. Individueel en in teamverband.

Het is jouw concrete toekomstplan waarmee je écht aan de slag kunt. Het is jouw ‘Ik ga-verklaring’!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

feb 04 - 05 2021

Tijd

10:00 am - 5:00 pm

Kosten

550,-

Locatie

Landgoed Bleijendijk
Bleijendijk 2, 5261 NL Vught
Suzanne van der Horst

Organisator

Suzanne van der Horst
Telefoon
+31 (0)6 11 39 62 01
Email
hello@nusaservices.nl
Website
https://nusaservices.nl/over-ons/
Klik hier voor het volledige programma

Laat een reactie achter