FAMILIEOPSTELLING / ORGANISATIEOPSTELLING

Familieopstellingen en organisatieopstellingen zijn prachtige manieren om de dynamieken en patronen binnen jouw systeem te herkennen of het nu gaat om het familiesysteem waarin je geboren bent of het systeem waarin je werkt. We gaan aan de slag om balans te herstellen, om jouw plek te vinden of om weer in verbinding met jezelf te komen.

De “opstelling” is een therapeutische methode, die ontwikkeld is door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger. Een opstelling geeft een driedimensionaal zicht van het systeem. Met behulp van groepsleden die als plaatsvervangers (representanten) van familieleden fungeren, krijgen we inzicht in de verborgen dynamieken. De representant ervaren dezelfde gevoelens en onderlinge verhoudingen als die van de oorspronkelijke familieleden.

Het zichtbaar maken van de disbalans of verkeerde plek binnen het systeem en het zoveel mogelijk herstellen van de onderlinge verhoudingen en verbindingen in de opstelling geven een nieuwe impuls aan het doorbreken van de huidige patronen. Systemisch werk geven indrukwekkende ervaringen met een doorwerkend helend effect voor zowel de personen die de vraag hebben ingebracht als het systeem waarbinnen de vraag zich heeft afgespeeld.

Ervaren begeleiders
De ervaren begeleiders zijn niet alleen specialisten in systemisch werk, ook binnen andere gebieden hebben ze jarenlagen ervaring met trainen, coachen en begeleiden.  Je veilig en vertrouwd voelen vinden we belangrijk.

Doe je een dagje met ons mee?

PRAKTISCHE INFORMATIE

De workshop is van 10.00 uur tot 16.30 uur. Je bent vanaf 9.30 uur welkom, koffie en thee staan voor je klaar.

Is er ook lunch, koffie/thee, snacks?
Deze workshop is inclusief service zoals gezonde lunches,
onbeperkt gebruik van koffie, thee en fruitwater en streekproducten.

Hoe verloopt de dag?
We beginnen met ons systemisch voor te stellen. Daarna zullen we uitleg geven over systemisch werk, de basis principes en de werkvorm ‘opstellingen’. We zorgen er ook voor dat de juiste sfeer gecreëerd is om mooie en neutrale opstellingen te zien.
Tijdens deze workshop heb je de gelegenheid om jouw vraag in te brengen.
Mocht jij jouw vraag willen inbrengen, reserveer dan jouw plekje tijdig.  Zo weten wij én jij dat jouw vraag zeker aan bod komt.
En, als je dat prettig vindt, kunnen we vooraf even kennismaken en jouw vraag bespreken.

Nadat we een aantal opstellingen gedaan hebben, zullen we de dag afronden. We zorgen ervoor dat de vragen beantwoord zijn en dat het goed met je gaat voordat je weggaat.

Wanneer is deze workshop?
De workshop is altijd op een vrijdag, één keer per maand, tenzij anders vermeld. Kijk hieronder of er een datum voor je bijzit. Lukt een van deze datums niet, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar een geschikte datum en tijd.

Op welke locatie is de workshop?
De workshop is of op de prachtige locatie van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd (Gelderland) of op een net zo’n prachtige locatie Landgoed Bleijendijk in Vught (Noord Brabant)

Hoe zit het met veiligheid?
Ieders veiligheid en gezondheid staat voorop. We zullen tijdens de dag de veiligheidsmaatregelen volgens het RIVM in acht nemen. Blijkt dit niet mogelijk te zijn, zullen we de dag virtueel aanbieden.

Welke investering staat er voor deze workshop?
De kosten voor deze dag zijn 125,- EUR.

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

okt 09 2020

Tijd

10:00 am - 4:30 pm

Kosten

125,-

Meer informatie

Schrijf je hier in.

Labels

Systemisch werk

Locatie

Heerlijkheid Marienwaerdt
't Klooster 5, 4153 RR, Beesd
Website
https://www.marienwaerdt.nl/

Locatie 2

Landgoed Bleijendijk
Bleijendijk 2, 5261 NL Vught
Categorie
Suzanne van der Horst

Organisator

Suzanne van der Horst
Telefoon
+31 (0)6 11 39 62 01
Email
hello@nusaservices.nl
Website
https://nusaservices.nl/over-ons/

Andere trainers

Yvonne Van Kaathoven
Yvonne Van Kaathoven
Telefoon
073-610 1045
Email
yvonne@dailylean.nl
Website
https://dailylean.nl/
Schrijf je hier in.

Laat een reactie achter