Executive coaching

Directieleden, ondernemers of topmanagers hebben soms vraagstukken op organisatieniveau.

De hulpvraag kan complexer zijn omdat de consequentie van de oplossing meerdere personen of teams raken. Hierbij kan je denken aan: “Hoe gaan we de organisatie herstructureren?” “Hoe gaan we onze beoogde groei realiseren met de mensen die we hebben?" "Hoe gaan we naar de volgende levensfase van de organisatie?”

Nusa Services kijkt samen met jou naar jouw organisatie als geheel in de huidige situatie, en naar de gewenste situatie waarbij alle afdelingen en teams deel uitmaken van het proces. Belangrijk is te weten dat we niemand zullen uitsluiten. We kijken naar de identiteit van de organisatie en haar missie. Is haar visie veranderd en hoe past dit vraagstuk daarbij? Wat zijn de doelstellingen van de organisatie? En hoe pas jij daar als executive in?

Voor wie geschikt?

  • Voor directieleden, ondernemers en topmanagers van alle soorten organisaties.
  • Voor mensen met een complex organisatievraagstuk.
  • Voor organisaties die voornemens zijn een transformatie of transitie te implementeren.
  • Bij herhaalde problemen binnen een team of teams.
  • Bij onbedoeld groot verloop of hoog ziekteverzuim binnen de organisatie.
  • Wanneer je richting en sturing kunt gebruiken.
Favicon 420-420

Starten met ons online coachprogramma?

Wil jij doen waar je gelukkig van wordt? Doe dan mee met ons programma van zes maanden.

Executive coaching website

Investering

De gesprekken duren een uur.  We vragen je tijdig aanwezig te zijn. Als het gesprek iets uitloopt, is dat geen probleem. Loopt het langer uit dan 15 minuten zullen we vanaf dat moment extra kosten in rekening brengen. 

Een coachgesprek kost 125,- eur. In sommige gevallen kan een vergoeding mogelijk zijn. Kijk voor de mogelijkheden ook eens hier.