Familieopstelling 14 December 2019

Het was een prachtige zaterdagochtend. Voor de meeste wel vroeg! We startte om 9.00 uur, maar iedereen had er zin in. We begonnen de dag met een lekkere bak koffie of thee en ons zelf elkaar voorstellen, wat al erg snel in gezellig geklets veranderde.

Daarna zaten we met zijn allen in een cirkel in de ruimte en kwamen tot ons ‘lege midden’ door een hele mooie meditatie van Bas. We hebben die dag twee prachtige opstellingen gehad, met een inzicht dat die de vraaginbrenger van tevoren niet had kunnen bedenken. Dat is het mooie van systemisch werk: je kan niet sturen wat het veld je laat zien. Maar ook dat het veld je laat zien wat er op dat moment nodig is.

Tussen de twee opstellingen nog een koffiepauze gehad gehouden en een korte meditatie om weer net zo neutraal de tweede opstelling in te gaan als de eerste. Om 12.00 uur waren we alweer klaar, de tijd ging veel te snel. Mensen wilde nog lekker napraten.

Ik hoop dat de volgende opstelling weer net zo waardevol mag zijn!

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt geen spam. Het e-mail-veld is verplicht, de rest optioneel. Wie weet tot ziens!