Hoe leid je je rijkste leven?

Ken je het bordspel Levensweg nog? Ik heb het vroeger heel vaak gespeeld. Je kruipt in de huid van iemand anders en het doel is om te finishen als de rijkste speler. Op jouw levensweg ga je voor een glansrijke carrière, maar soms eindig je armoedig zonder rijkdom. Het is een erg platte benadering van geluk.  

Als kind vond ik Levensweg een prachtig spel. Inmiddels weet ik dat rijkdom over veel meer gaat dan een mooi huis of een dikke bankrekening. Geluk is niet het bereiken van de grootste dingen. Geluk gaat om balans, plezier en vertrouwen. Je wilt energie krijgen van je werk, blij zijn in de liefde en zeker zijn van jezelf.

Het is niet gek als je hier weleens mee worstelt of als je je leven niet meer leeft op de manier waarop je dat zouden willen. Je bent niet de enige die weleens twijfelt aan zichzelf, bij wie het werk vooral energie kost en bij wie in de liefde de sprankeling is verdwenen. Maar het is zonde om daar niks aan te doen. Bij Levensweg geef je toch ook niet op?

Transformatiespel

Veel mensen doen dat met coaching. Waar je bij Levensweg in de huid van iemand anders kruipt, kruip je bij coaching in de huid van jezelf. Er zijn veel programma’s die je helpen ontdekken wie je bent, wat je wilt en hoe je dat bereikt. Een mooie laagdrempelige manier is het Transformatiespel. Het is een speelse manier om verandering aan te brengen in je leven, jezelf en anderen beter te leren kennen en echt gelukkiger te worden. Laagdrempelig, maar daarom niet minder diepgaand.

Het Transformatiespel is ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler in de Findhorn Foundation in Schotland. Findhorn is een plek waar mensen vanuit de hele wereld naartoe komen en waar zij met elkaar willen leven vanuit voor hen belangrijke waarden. Zij geven prioriteit aan hun persoonlijk en geestelijk groeiproces. Het Transformatiespel is vanuit deze principes opgebouwd en maakt het toepasbaar voor iedereen.

Vind je een persoonlijk coachtraject (nog) een stap te ver, maar wil je op jouw ‘Levensweg’ wel werken aan een nieuw doel op het gebied van werk, relatie, geld of conflicten? Speel dan het Transformatiespel. Je kunt dit spel in de winkel kopen, maar wij kunnen je er ook in begeleiden voor een intensievere beleving en duurzame resultaten.

Neem gerust contact met ons op, want jij wilt toch ook doen waar je gelukkig van wordt?

Op de hoogte blijven?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt geen spam. Het e-mail-veld is verplicht, de rest optioneel. Wie weet tot ziens!