Helaas, inzicht krijgen is niet (altijd) gratis

"Verlangen ligt aan de basis van onze goddelijke drijfveer om te ontwikkelen."

- Danielle Laporte -

Een coachtraject, een familie- of organisatieopstelling of het volgen van een training vereist een investering. Volgens ons is die investering onder te verdelen in Motivatie, Tijd en Financieel.

Investering in Motivatie:

We vinden het erg belangrijk, dat je gemotiveerd en positief met ons aan het werk gaat. Een veranderproces is niet altijd makkelijk en er zal best wat van je gevraagd worden. Eenmaal het proces doorlopen geeft doorgaans de antwoorden en inzichten die nodig zijn voor de nieuwe ik of de nieuwe situatie.

Investering in Tijd:

Een coachsessie is ongeveer een uur. Een opstelling met een vraaginbrenger duurt 1 à 1 ½ uur. Een organisatieopstelling samen met het team duurt doorgaans een werkdag. Per workshop of training kan de tijdsinvestering verschillen.

Om je motivatie zo optimaal mogelijk te houden, adviseren wij je om de tijd met aandacht te besteden. Kom op tijd. Maak ruimte vrij in je agenda. Plan na een afspraak met ons niet direct iets anders maar neem even tijd om de sessie in te laten dalen in jouw eigen systeem.

Financiële investering:

Daar waar er kosten verbonden zijn aan onze sessies en trainingen, is dit inclusief materiaal, toegang tot de online leeromgeving en boeken(indien van toepassing). Voor elke workshop en training krijg je, na het succesvol afronden van de toets, een certificaat van deelname.

Investering:

Coaching: per losse sessie investeer je €85,-

Losse opstelling: per opstelling investeer je als inbrenger €85,- En als representant €15,-

Opstelling op het werk: per opstelling investeert jouw organisatie €1.150, -

Workshop en training: prijzen van de workshops en trainingen zijn terug te vinden op de desbetreffende pagina’s.

De bedragen zijn excl. btw.

Mocht je een coach op een eigen locatie wensen? Dan rekenen we €0,19 per kilometer reiskostenvergoeding.

Voor de meeste van de investeringen bij trainingen is er belastingvoordeel mogelijk. Voor meer informatie, klik hier.