Wie zijn wij?

Als experts in transformaties werken we zelfstandig binnen onze eigen ondernemingen, met ieder onze eigen expertise. Door krachten en kennis te bundelen helpen we elke transformatie succesvol te maken.

Onze kernwaarden

 • Alles – iedereen hoort erbij
 • Alles – iedereen is belangrijk
 • Elke beweging zorgt voor groei
 • Transformaties vanuit verschillende invalshoeken bekijken is de sleutel tot succes

Suzanne van der Horst

Eigenaar, coach en trainer Nusa Services

De uitspraak: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” is mij op het lijf geschreven.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meer over Suzanne

Ik ben er diep van overtuigd dat nieuwe ervaringen van onschatbare waarde zijn voor de groei van een organisatie, team en individu. Deze overtuiging vormt de kern van mijn strategie.

Hoewel het betreden van onbekend terrein soms uitdagend kan zijn, geloof ik dat het essentieel is om dit te omarmen. Dit bevordert niet alleen organisatorische doelen, maar ook de transformatie die cruciaal is voor succes.

Of het nu gaat om het nastreven van nieuwe zakelijke hoogten, het opbouwen van duurzame relaties of het versterken van de organisatiecultuur – ik geloof dat het nemen van initiatief essentieel is.

Gedurende vele jaren heb ik teams en organisaties begeleid op het gebied van processen, procedures en communicatie. Mijn avontuur met NLP begon in 2004 en heeft mijn aanpak sindsdien verrijkt. Als gecertificeerd NLP Practitioner Master heb ik talloze individuen en organisaties begeleid.

Meer weten over Suzanne?
Kijk dan ook eens op:
Suzannevanderhorst.com

Marija Josipovic

Eigenaar, coach en trainer Heartforce

Mijn hartmissie is om bij te dragen aan meer verbinding en bewustwording in de samenleving.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meer over Marija

Ik geloof er heilig in dat in verbinding een hele nieuwe wereld opengaat voor groei en ontwikkeling. En bewustwording is dé stap naar groei op ieder vlak.

Ik heb veel ervaring opgedaan in mensenwerk, in verschillende management functies in de commercie en als trainer en coach op gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook coach ik TEDx sprekers, wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Oprechte aandacht, openheid, warmte en directheid zijn de basis van mijn werkwijze. What is done in love is done well! Een prachtige quote van Vincent van Gogh en een waarheid voor mij.

Daarbij zet ik een breed scala aan kennis, ervaring, modellen en technieken in waaronder NLP, Stephen M.R. Covey, Systemisch werk, Transactionele Analyse, RET, mBIT, Mindfulness, Geweldloze communicatie, Karakterstructuren en Insights Discovery.

Verder hou ik enorm van reizen, lachen, eten, goede en kwetsbare gesprekken en van sporten. Samen met Erwin en onze lieve dochter Lara Elena woon ik samen in Nieuwerkerk aan den IJssel, maar zoals je waarschijnlijk aan mijn naam hebt gemerkt liggen mijn roots in het buitenland (Kroatië).

Meer weten over Marija?
Kijk dan ook eens op:
Heartforce.nl

Yvonne van Kaathoven

Trainer en begeleider systemisch werk

Aan de hand van mijn kernwaarden wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen. Ik kleur graag buiten de lijntjes.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Meer over Yvonne

Dat geeft mij een gevoel van vrijheid en daar ga ik van stralen. Het allemaal net even iets anders doen dan een ander. Op een ondernemende manier aanpakken van zaken zowel privé als zakelijk en continue bezig zijn om mezelf te ontwikkelen en te groeien in mijn behoeftes. Zo lees ik heel veel boeken, volg ik altijd een opleiding naast mijn werk en mediteer en loop ik dagelijks hard om alles te verwerken. Dit alles doe ik met heel veel liefde en plezier. Puur vanuit mijn hart en omdat ik het anderen zo gun om hetgeen wat ik leer ook te leren.

Daarnaast Facilitair, train en coach ik dagelijks bedrijven op het gebied van Agile, Lean en QRM. En gebruik ik familie- en organisatie opstellingen vaak om het binnen de organisatie toch op een iets andere manier te visualiseren. Ook ben ik moeder van drie geweldige kinderen en woon ik samen met mijn liefje in Tilburg. That’s me!

Meer weten over Yvonne?
Kijk dan ook eens op:
Dailysucces.nl

Succesvolle transformatietrajecten begeleid bij o.a.

Onze basisprincipes

Dit is waar wij voor staan:

RUIMTE VOOR ONTWIKKELING

 • Ieder mens leert op zijn eigen manier
 • Ieder mens leert in zijn eigen tempo
 • Niet alles is even belangrijk

OP WEG NAAR WELBEVINDEN

Alle producten en diensten zijn ondersteunend aan het duurzame proces richting welbevinden.

ER IS PLEK VOOR JOU

 • We hebben oog voor elkaar
 • We hebben respect voor elkaar
 • We luisteren naar elkaar

DUIDELIJKE COMMUNICATIE

 • Bij Nusa Services zorgen we voor blended learning zodat verschillende communicatiestijlen aan bod komen
 • Er is ruimte voor het geven en ontvangen van georganiseerde feedback

PLEZIER BELEVEN

 • Plezier beleven aan activiteiten
 • Plezier beleven aan ontwikkelen en leren
 • Er is ruimte en plek voor humor

ZINGEVING

 • Jouw waarden doen ertoe
 • Jouw missie is belangrijk
 • We houden rekening met de ecologie

Wat biedt Nusa Services?

Transformatie teams & organisaties

Van ontwerp en training tot meerjarige begeleiding bij transformatietrajecten. Ontdek wat Nusa Services voor jouw organisatie kan betekenen.

Vrouwelijke leiders & pioniers

Doe mee aan onze ontwikkelweken. Versterk je impact, versnel je groei. Word de leider die je altijd al wilde zijn. Geen grenzen, alleen toppen!

Online programma's

Vanuit huis, op eigen tempo. Succesvol veranderen met speciaal gemaakte modules. Een reis naar blijvende transformatie start hier.