Wij staan voor samenwerken

Samenwerken zegt ons: jij hoort erbij. Jouw mening telt. Onze afdeling hoort erbij.

Onze visie is dat men het beste leert wanneer je informatie op verschillende manieren en stijlen aangereikt krijgt.

Naast dat een coach samen werkt met haar coachee, een begeleider samenwerkt met de representanten en de ‘inbrenger’, werkt Nusa Services ook samen met experts uit het vak en/of disciplines met raakvlakken naar het systemisch werk en coaching.

 

Favicon 420-420

Wie zijn de trainers van de systemische opleidingen en workshops?

We stellen ons graag aan je voor!

Als trainers werken we zelfstandige binnen ons eigen bedrijf én met onze eigen expertise. We hebben onze krachten en kennis gebundeld en gezamenlijk deze opleidingen ontwikkeld. Dat maakt het ook zo bijzonder. Vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Wij vinden namelijk dat je zo het beste leert.

Suzanne van der Horst

Suzanne van der Horst
Eigenaar, coach en trainer Nusa Services

‘Mijn overtuiging’

De uitspraak van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” is mij op het lijf geschreven.

Ik ben overtuigd van het feit dat nieuwe ervaringen bijdragen aan een gelukkig leven. Dit is in elk geval mijn persoonlijke strategie en die draag ik graag over: Ook al zijn nieuwe dingen soms spannend, doe het! Het helpt je bij het bereiken van jouw doel. Of je nou gaat voor die nieuwe functie, die fijne relatie, een gelukkiger mens….ik zou zeggen, ga ervoor.

Al vele jaren trainde ik teams op het gebied van processen, procedures en communicatie toen ik in 2004 voor het eerst in aanraking kwam met NLP. Inmiddels ben in NLP Practitioner Master opgeleid en heb vele personen en bedrijven begeleid aan de hand van de NLP-methoden. Later is daar systemisch werk bijgekomen. Omdat opstellingen inzicht geven in een bepaalde situatie ervaar ik dit als een zuivere en transparante aanvulling tijdens een verandertraject.

Wil je meer over Suzanne te weten komen? Kijk dan ook eens op de website: https://suzannevanderhorst.com/

Yvonne van Kaathoven

Yvonne van Kaathoven
trainer en begeleider systemisch werk

‘Mijn kernwaarden’

Aan de hand van mijn kernwaarden wil ik mezelf graag aan jullie voorstellen. Ik kleur graag buiten de lijntjes. Dat geeft mij een gevoel van vrijheid en daar ga ik van stralen. Het allemaal net even iets anders doen dan een ander. Op een ondernemende manier aanpakken van zaken zowel privé als zakelijk en continue bezig zijn om mezelf te ontwikkelen en te groeien in mijn behoeftes. Zo lees ik heel veel boeken, volg ik altijd een opleiding naast mijn werk en mediteer en loop ik dagelijks hard om alles te verwerken. Dit alles doe ik met heel veel liefde en plezier. Puur vanuit mijn hart en omdat ik het anderen zo gun om hetgeen wat ik leer ook te leren.

Daarnaast Facilitair, train en coach ik dagelijks bedrijven op het gebied van Agile, Lean en QRM. En gebruik ik familie- en organisatie opstellingen vaak om het binnen de organisatie toch op een iets andere manier te visualiseren. Ook ben ik moeder van drie geweldige kinderen en woon ik samen met mijn liefje in Tilburg. That’s me!

Gecertificeerde NLP coaches
Gecertificeerde coaches

Coaches bij Nusa Services hebben de opleidingen:
NLP Practicioner en
NLP Master Practitioner
met succes afgerond

Gecertificeerde begeleiders

Begeleiders bij opstellingen hebben de opleidingen:
Familie- en organisatieopstellingen
met succes afgerond.