Gecertificeerde NLP coaches
Gecertificeerde coaches

Coaches bij Nusa Services hebben de opleidingen:
NLP Practicioner en
NLP Master Practitioner
met succes afgerond

 

 

Gecertificeerde begeleiders

Begeleiders bij opstellingen hebben de opleidingen:
Familie- en organisatieopstellingen
met succes afgerond.

Onze werkwijze

Werkwijze coaching

Je kwetsbaar opstellen kan nogal wat gevraagd zijn.

Een veilige omgeving en een betrouwbare coach/begeleider is daarbij dan ook erg belangrijk. Nusa services geeft je graag het vertrouwen dat we met respect voor jou, jouw situatie en jouw proces omgaan. Vertrouwen krijg je niet alleen via een website, daarom beginnen we altijd met een vrijblijvend en kosteloos verkennend gesprek van een half uur. Pas als het wederkerig goed voelt gaan we met elkaar verder.

Bij individuele coaching zullen we een eerste afspraak plannen: de intake.

Tijdens de intake verwoorden we je doelstelling en bespreken we onze aanpak.

Daarna plannen we een vervolgafspraak in. Elke vervolgafspraak wordt per keer ingepland, want we weten van tevoren nooit hoeveel afspraken er nodig zijn om tot een goed resultaat te komen. Tussen de afspraken in plannen we voldoende tijd in zodat je de tijd hebt de leerpunten toe te passen.

Bij team coaching sturen we na het kosteloze verkennende gesprek een voorstel met een offerte. Bij team coaching kunnen we ook gebruik maken van team/organisatie opstellingen. Als jij en jouw organisatie zich in ons voorstel kunnen vinden dan ondertekenen we beiden de opdrachtbevestiging en plannen we de eerste afspraak in.

Werkwijze familie- of organisatieopstelling

Wil je een familieopstelling om jouw vraag inzichtelijk te krijgen? Neem dan contact met ons op. Na een kort verkennend gesprek plannen we een afspraak in.

Wil je met jouw team een organisatieopstelling? Ook dat is mogelijk!

Na een kosteloos verkennend gesprek sturen we een voorstel met offerte toe. Als jij en jouw organisatie zich in ons voorstel kunnen vinden dan ondertekenen we beiden de opdrachtbevestiging en plannen we de eerste afspraak in.

Wij staan voor samenwerken

Samenwerken zegt ons: jij hoort erbij. Jouw mening telt. Onze afdeling hoort erbij.

Onze visie is dat men het beste leert wanneer je informatie op verschillende manieren en stijlen aangereikt krijgt.

Naast dat een coach samen werkt met haar coachee, een begeleider samenwerkt met de representanten en de ‘inbrenger’, werkt Nusa Services ook samen met experts uit het vak en/of disciplines met raakvlakken naar het systemisch werk en coaching.

 

De vrouw achter Nusa Services

De uitspraak van Pippi Langkous: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” is mij op het lijf geschreven.

Dingen kwamen op mijn pad en ondanks dat ik het soms eng en spannend vond, heb ik de kansen altijd met beide handen aangegrepen.

Zo ben ik ooit trainer geworden en heb ik de basisbeginselen van het vak geleerd van een goede trainer.

Maar al snel miste ik uitdaging. Ik had gehoord van NLP-coaching en ben me gaan oriënteren. Ik ben een no-nonsens type, ik houd niet van vage taal en van zweverige types krijg ik jeuk. En ik, ja ik, ben als een blok gevallen voor NLP en later ook Systemisch Werk. Wat een fantastische combinatie voor mij is gebleken. Er is beweging, actie en er is resultaat. Voor doeners een perfecte manier om met zichzelf aan de slag te gaan. Waar ik erg enthousiast over ben is het zakelijk coachen en opstellen. Zo kan ik mijn werkverleden incorporeren tijdens het coachen.

Best of both worlds!

Wil je meer over Suzanne te weten komen?

Kijk dan ook eens op: www.suzannevanderhorst.com